Mistig Bos

Aquarel, 2023

23x31cm / 9″x12.2″
Arches Cold Press 300g

Een van mijn eerste geslaagde aquarellen. Het onderwerp vind ik prachtig. Ik houd van bomen en het bos, zeker een bos met veel mos op de grond. Het tegenlicht is goed geslaagd. Een deel van het succes komt door de witte randen licht die ik open heb gelaten. Ook heb ik met water gespetterd, waardoor de verf op plekken uitvloeide. Alles om het organischer en natuurlijker te maken.

One of my first successful watercolors. I think the subject is beautiful. I like trees and the forest, especially a forest with a lot of moss on the ground. The backlight worked well. Part of the success comes from the white edges of light I left open. I also splashed with water, causing the paint to flow out in places. Everything to make it more organic and natural.

Ingezoomde details: