Appeltjes

Olieverf op paneel, 2020

30x40cm / 11.8″x15.8″

Twee appels. Ik vermoed dat het om de Kanzi-appel gaat, een mix van een sappige Gala en een pittig-zoete Braeburn, een knapperige appel met een zoetzure smaak. Deze appels zijn meer dan rood en geelgroen, er zitten veel meer kleuren in: Dieppaars, dieprood, vermiljoen, oranje, oker, geelgroen en grijsbruin. Tsja, heel smakelijk en verleidelijk. Niet voor niets de verboden vrucht!

Two apples. I suspect it’s the Kanzi apple, a mix of a juicy Gala and a tangy-sweet Braeburn, a crunchy apple with a sweet and sour taste. These apples are more than red and yellow-green, there are many more colors in them: deep purple, deep red, vermilion, orange, ocher, yellow green and gray brown. Well, very tasty and tempting. Not for nothing the forbidden fruit!

Ingezoomde details: