Zweedse Boompjes

Aquarel, 2021

24x32cm / 9.5″x12.6″
Arches Cold Press 300g

Mooie groene frisse jonge berkjes in Zweden, regio Värmland. Naar een foto die ik daar maakte. Het was een prachtige dag en ik was in een bootje aan het vissen. Ben in een delta van een riviertje uit de het bootje gestapt. Prachtig plaatje geschoten waar deze aquarel uit voortgekomen is. De muggen zie je niet op deze afbeelding 😉
Zonlicht achter boompjes is iets wat ik vaker schilder. Op de plek van de zon verandert de kleur van de stammetjes en soms verdwijnen de stammetjes zelfs.

Beautiful green fresh young birches in Sweden, region Värmland. From a photo I took there. It was a beautiful day and I was fishing in a boat. Got out of the boat in a delta of a river. Beautiful picture shot from which this watercolor originated. You can’t see the mosquitoes in this picture 😉
Sunlight behind trees is something I often paint. At the spot of the sun the color of the trunks changes and sometimes the trunks even disappear.

Ingezoomde details: